Generationsskifte

Planlægning af et fremtidig generationsskifte er utroligt vigtigt. Det gælder uanset om firmaet skal overtages af børn, ledelsen eller en 3. part.
 
Planlægningen vedrører langt fra kun skattemæssige forhold. De "bløde" forhold er de vigtigste for, at alle der indgår i generationsskiftet er tilfredse med forløbet.
 
Det vil sige at ejeren skal være mentalt klar til at give slip på virksomheden og føle sig tryg ved de nye ejeres overtagelse.
 
Naturligvis spiller de skattemæssige forhold også en vigtig rolle i planlægningen, de må bare ikke være styrende for forløbet.
 
Det er vigtigt at starte generationskifteplanlægningen i god tid. Det skyldes at virksomhedsstrukturen skal på plads, hvilket i mange tilfælde giver nogle begrænsninger i en årrække (som oftest mindst 3 år).
 
Selvom man ikke går med planer om at købe, sælge eller overdrage sin virksomhed, kan det være en god ide at få virksomhedsstrukturen på plads. Det skyldes at man i mange tilfælde ser, at der dukker en interesseret køber op når man mindst venter det.
 

For yderligere information ring eller skriv til os.

WILLADS & VIBE-HASTRUP     NORDLYSVÆNGET 10A     3000 HELSINGØR     TLF: 4921 9200
Forside     Om Willads og Vibe-Hastrup     Kompetencer     Værd at vide     Kontakt